Zarganza meets Friends of the Brands

Met trots kunnen wij (het team van Zarganza) zeggen dat het evenement van Friends of the Brands in The Harbourclub in Amsterdam vlekkeloos is verlopen. Zarganza Bridal Boutique heeft meerdere malen op verschillende (trouw)beurzen gestaan, maar het is voor het eerst dat de bruidszaak dit jaarlijkse event heeft kunnen bijwonen. Continue reading

Bruidsschoenen

Mooie schoenen onder jouw bruidsjurk kunnen echt niet ontbreken op jouw trouwdag! Daarom kun je bij Zarganza Bridal Boutique ook bijpassende schoenen scoren in verschillende hakhoogtes en modellen. Wij vrouwen hebben nooit genoeg schoenen, dus bruidsschoenen mogen in jouw collectie echt niet gemist worden. Continue reading

The bride and the wedding location

Hi ladies, een nieuwe week dat betekent een nieuwe blogpost! Zoals er voor ieder aankomend bruidje een perfecte trouwjurk is, bestaat er ook voor ieder stel de perfecte trouwlocatie.

IMG_2015-12-08 12:30:29

Bij het uitkiezen van een japon neem je jouw toekomstige niet zo snel mee, omdat je je geliefde graag wil verrassen op de grote dag. Maar het komt wel eens voor dat een vrouw toch de mening van haar partner wil hebben bij het maken van haar keuze. Maar om te beslissen waar je jouw trouwfeest wil houden heb je elkaar hoe dan ook nodig, het is namelijk jullie bruiloft.

Continue reading

De bruid en haar meisjes

Hi ladies, of zal ik het even munten op de prinsessen onder ons? De prinses die haar bruiloft aan het plannen is, de vrouw die precies weet hoe zij haar trouwfeest wil hebben, ze heeft de trouwjurkencollecties van het seizoen al be812728000_5837604589373648103keken, en heeft misschien al haar keuze gemaakt. Misschien heb ik het wel over jou, jij die nu op hardop aan het nadenken is over wie je als bruidsmeisje(s) wil hebben… als je het even slim wil aanpakken neem een blaadje en een pen, begin dan namen op te schrijven van wie het816234919_4642531563893148206 eventueel zouden kunnen zijn. Je kan er voor kiezen om je vriendinnen te nemen als bruidsmeisjes maar misschien wil je liever toch je kleine zusjes, nichtjes of het dochtertje van jouw beste vriendin. Het fenomeen bruidsmeisje komt van heel vroeger, het bruidsmeisje of bruidsjonker waren bedoeld om de boze geesten af te leiden. Daarom moesten zij er net zo mooi bijlopen als het bruidspaar. Ze droegen zelf du812707978_10471701366904153843s ook een trouwjurk.

Tegenwoordig is dit allang niet meer zo, de achterliggende gedachtes zijn inmiddels ook vervaagd. De bruidsmeisjes doen niets anders dan jou steunen en het totale plaatje compleet maken. In mooie jurken lopen ze achter je aan of staan ze aan de kant met een mandje vol rozenbladen, die ze vervolgens strooien zodra je als bruidje voorbij loopt. En zelf kan je ze natuurlijk meerdere taken geven. Als bruid wil je natuurlijk ook dat jouw bruidsmeisjes er schitterend uitzien, en daar hoort een perfecte jurk bij. Of je nou kleine meisjes of je vriendinnen neemt als bridesmaids. Bruidsmodezaak Zarganza, heeft daar natuurlijk ook over nagedacht en kan er met trots worden gezegd; dat er genoeg bruidjes en bruidsmeisjes het team van Zarganza met een glimlach op hun gezicht hebben bedankt. Dat wordt zeker gewaardeerd, want Zarganza Bridal Boutique wil niets liever dan jouw wensen vervullen en van jouw mooiste dag een onvergetelijke dag maken. Dus ook voor jurken voor jouw besties of kleine prinsesjes zit je bij Zarganza aan het juiste adres.

See you soon!