“The Dress” vinden

Nadat jij “The One” hebt gevonden, is het tijd om “The Dress” te vinden. Bij Zarganza Bridal Boutique is het uitzoeken van jouw bruidsjapon een belevenis en een onvergetelijk moment. Omdat alleen jij en je vriendinnen of familie in de boutique aanwezig zijn maakt dit de passessie erg persoonlijk en bijzonder. Daarnaast is het natuurlijk onze missie om een jurk te vinden die past bij jouw stijl en budget. Maar het vinden van de perfecte bruidsjapon is niet waar de ervaring eindigt. Bij Zarganza Bridal Boutique bieden wij een complete bruidservaring aan: passende lingerie, mooie schoenen, prachtige accessoires, bruidsjurkjes voor de kinderen en een heerlijke high tea om het grote moment te vieren!


Hoe het werkt?

♥ We plannen alleen op afspraak in.
♥ Onze afspraken duren meestal tussen een uur tot twee uur, wat jouw genoeg tijd geeft om jouw droomjurk te kunnen vinden.
♥ Jij bent samen met jouw gasten van harte welkom om onze collectie te winkelen en jouw zoektocht voor jouw droomjurk samen te beleven
♥ Onze Bridal Consultant is beschikbaar om advies te bieden, jou te begeleiden en eventuele wijzigingsaanvragen te beantwoorden.
♥ Jij selecteert de jurken die jij het liefst zou willen passen.
♥ Wij willen ervoor zorgen dat jij jouw droomjurk vindt, tegen jouw budget. Ons prijsklasse begint bij ongeveer 450 euro en kan oplopen tot ongeveer 3000 euro.
♥ Nadat jij The Dress hebt gevonden, kun je jouw jurk persoonlijk aanpassen met onze coupeuse.
♥ Om jouw droomjurk te vinden, bekijk onze collectie of plan hier een pasafspraak bij ons in.