Ons verhaal

De eerste stappen die een bruid in het gangpad neemt, is haar prinses moment, waar ze heel haar leven over gedroomd heeft. In augustus 2011 werd Zarganza Bridal Boutique gelanceerd in hartje Amsterdam met de missie om elke bride-to-be die in de boutique stapt, te laten voelen alsof zij HET moment waar kunnen maken. Immers, een bruidsjapon zou je mooi, zelfverzekerd, elegant, spectaculair en als een echte prinses op je trouwdag moeten laten voelen.

Gelegen in het hart van cultureel, creatief en bruisende Amsterdam, liggen we met openbaar vervoer op slechts 20 minuten afstand van het Centraal Station. Bij Zarganza Bridal Boutique bieden wij exclusieve bruidsjaponnen aan van de hoogste kwaliteit tegen een voordelige prijs, compleet met een echte bruidservaring.

Bovenal bieden wij tijdloze, klassieke jurken met een moderne twist, zowel in eenvoudige als gewaagde stijlen. Als exclusieve verkooppunt van de merken Ella Rosa en Kenneth Winston, biedt onze boutique een bijzonder collectie aan stijlen en materialen, van simpele elegantie tot sprankelende glamour. Van klassieke materialen zoals kant tot charmante, lichte materialen zoals tule en chiffon.

Onze missie

Een bruid wil er mooi, elegant en stralend uitzien en zich een prinses voelen op het moment dat zij op in het gangpad loopt. Echter, ieder vrouw is uniek en wij zijn op een missie om elke bruid als een echte prinses te laten voelen op haar trouwdag. Bij Zarganza zijn wij vastbesloten om jouw prinses moment waar te maken. Met onze exclusieve collectie en deskundig advies vind je zeker de perfecte jurk om jouw sprookjesbruiloft compleet te maken. Tijdens jouw afspraak wordt jij behandeld op een privé-sessie van twee uur met een van onze Bridal Consultants. Jouw persoonlijke Bridal Consultant, die expert is op de laatste trends, geeft jou de ultieme stijl advies en accessoires voor de complete look met een volledige bruidsuitstraling.

Laten wij de reis naar je prinses moment samen beginnen! Plan hier een privé pasafspraak met onze Bridal Consultant om jouw droomjurk te vinden.