The bride and the wedding location

Hi ladies, een nieuwe week dat betekent een nieuwe blogpost! Zoals er voor ieder aankomend bruidje een perfecte trouwjurk is, bestaat er ook voor ieder stel de perfecte trouwlocatie.

IMG_2015-12-08 12:30:29

Bij het uitkiezen van een japon neem je jouw toekomstige niet zo snel mee, omdat je je geliefde graag wil verrassen op de grote dag. Maar het komt wel eens voor dat een vrouw toch de mening van haar partner wil hebben bij het maken van haar keuze. Maar om te beslissen waar je jouw trouwfeest wil houden heb je elkaar hoe dan ook nodig, het is namelijk jullie bruiloft.

Om de juiste locatie te vinden voor jouw mooie dag, is het belangrijk om rekening te houden met de tijd waarin jij wil gaan trouwen. Je gaat bijvoorbeeld niet midden in december trouwen op het strand. Om voor jou als aankomend bruidje zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraagt het team van bruidsmodezaak Zarganza naast wat voor model jij zoekt, ook om 814710539_2395429765576459367jouw trouwlocatie. Zarganza Bridal Boutique heeft namelijk ook korte trouwjaponnen, dit is natuurlijk geschikt voor als jij op in de zomer op het strand wil gaan trouwen.

Het leuke en het fijne is dat iedereen dus ook jij, jouw bruiloft op je eigen manier wil hebben. Daardor blijft het werken in de bruidsmode altijd een uitdaging, ieder bruidje is uniek en het team van Zarganza geniet daar volkomen van. Doordat iedere vrouw anders is, zal het trouwfeest ook niet zo snel op elkaar lijken. De één trouwt het liefst in Finley, het Witte Huis in Nieuw- Loodsrecht, dit is een villa aan het water en werd benoemd als de trouwlocatie van het jaar in 2014. De ander trouwt misschien liever in een kasteel. Of misschien wil jij wel in een hotel trouwen, waarbij je gelijk het totale plaatje hebt,
814424520_7549662648810989189denk hierbij bijvoorbeeld aan de hapjes, drankjesen eventueel het diner. Het ligt er natuurlijk ook aan uit welke cultuur jij afkomstig bent, hoe veel personen jij uitnodigt en wat jouw budget is.

Mocht je als aankomend bruidje veel trouwfeesten hebben bezocht, is het voor jou net iets makkelijker om een ideale trouwfeest voor jezelf te schetsen. Zoals het spannend is in wat voor trouwjurk jij je huwelijk ingaat is de locatie ook onwijs spannend en belangrijk. Zarganza Bridal Boutique, ontvangt jouw met open armen voor allerlei soorten vragen en zal jou hoe dan ook helpen met het vinden van jouw droomjurk.

Lots of Love,

XoXo