Zarganza en Zenza

Hi aankomend bruidje en alle trouwe lezeressen van Zarganza Bridal Boutique. Zarganza is een nieuwe weg ingeslagen, naast het verkopen van onze mooie bruidsjaponnen kunnen wij jullie ook lifestyle aanbieden van Zenza Home.

Zoals jullie weten wil Zarganza haar aankomende bruidjes niets te kort doen en zorgt het team er al te graag voor dat je met een liefdevol gevoel het getrouwde leven instapt.

Daarom kun jij als aankomend bruidje of pas getrouwde vrouw, ook bij Zarganza terecht voor lifestyle artikelen van Zenza. De home sweet home accessoires kunnen ook jouw huis of slaapkamer omtoveren tot een bruidje, wie wil dat nou niet?! Van glitterkussentjes tot aan glittermuiltjes voor in huis en om niet te vergeten de bijpassende sieradenkistjes. Jij wilt toch ook een veilige plek waar je jouw (bruids)sieraden in kan opbergen? En daarom heb je voor jouw mooie juwelen ook een prachtig kistje nodig, vind je niet?

IMG_2377

De Zenza artikelen kun je zien als kers op de taart. Zie het als aanvulling op jouw nieuwe huis, jouw nieuwe leven en dit zijn prachtige cadeaus voor jouw wenslijst.

IMG_2375

Maar laat je totaal niet wegjagen als jij nog geen exacte trouwplannen hebt, nog niet de ware hebt gevonden of al jaren een getrouwd leven leidt. Zarganza Bridal Boutique is er voor iedere vrouw, er is echter geen vrouw langs geweest die zich niet kan vinden in onze Bridal Boutique. De sfeer bij Zarganza is nu nog aangenamer, de nieuwe artikelen zorgen ervoor dat je de boutique niet zou willen verlaten. Ben je benieuwd?  Kom dan vooral langs!

IMG_2376

See you soon…