Zarganza meets Friends of the Brands

Met trots kunnen wij (het team van Zarganza) zeggen dat het evenement van Friends of the Brands in The Harbourclub in Amsterdam vlekkeloos is verlopen. Zarganza Bridal Boutique heeft meerdere malen op verschillende (trouw)beurzen gestaan, maar het is voor het eerst dat de bruidszaak dit jaarlijkse event heeft kunnen bijwonen.

 

Op de betreffende gelegenheid hebben vrouwen over bijna heel Nederland kennis kunnen maken met Zarganza. Het team van Zarganza, kan zeggen dat er leuke en vooral enthousiaste reacties zijn binnengekomen en dat wordt enorm gewaardeerd.

IMG_2016-03-22 14:07:22

Zoals jullie weten, is Zarganza Bridal Boutique toegankelijk voor iedereen of je nou trouwplannen hebt of niet. De meeste vrouwen die aanwezig waren op de beurs waren al gehuwd of hebben nog geen trouwplannen. Maar ook deze dames hebben lifestyleproducten van Zenza, avond- en cocktailjurkjes kunnen passen en scoren!

IMG_2016-03-22 14:07:14
cocktailjurkjes by Zarganza

 

Heb jij inmiddels jouw trouwfeest al op de planning staan? Kom dan vooral langs bij Zarganza in Amsterdam, laat je betoveren door onze collectie en neem vooral jouw vriendinnen, nichtjes en zusjes mee, want ook zij kunnen mooie bruidsjurkjes en cocktailjurkjes scoren.

Laat je vooral adviseren en inspireren door de dames van Zarganza!

 

See you soon!

 

XoXo